Op zoek naar lekkerste varkensvleesgerecht
Restaurants kunnen meedoen met hun meest bijzondere lunch-, voor- of hoofdgerecht, waarvan het hoofdingrediënt bestaat uit één of meer onderdelen van het varken. Winnende restaurants worden uitgenodigd om op 26 november hun varkensvleesgerecht in een finale te demonstreren aan de jury en de duizenden bezoekers van de Hanos Kerstfair in Eindhoven.
Pr-campagne
Hein Willemsen zal ook dit jaar de jury voorzitten. Naast hem nemen plaats de koks Frans Gerrits (Unilever) en Mathieu Basemans (restaurant De Aardborsthoeve te Mierlo). Verder zijn vertegenwoordigers van Livar, Friberne en Heyde Hoeve aanwezig.
Winnaars krijgen een uitgebreide pr-campagne rond in eigen regio en cadeaubonnen voor culinair varkensvlees en producten van Hanos. Wie mee wil doen aan de wedstrijd, kan voor 1 november zijn of haar varkensvleesrecept mailen naar lekkerstevarkensvleesgerecht@varkensvandaag.nl.
Tekst: Ruben van Boekel