De toekomst van uw bedrijf in Brabant
Tijdens de bijeenkomst is er volop ruimte voor vragen en discussie. Tijdens de lunch en na afloop kunt u met elkaar bijpraten. Klik hier voor meer informatie en om aan te melden.
Naast het stikstofvraagstuk spelen er op de achtergrond ook vragen rondom voeding en gezondheid. Onderwerpen als vitaliteit, uitval en uniformiteit zijn aan de orde van de dag. De voeding van uw varkens heeft een onlosmakelijke rol in de ondersteuning van gezondheid. Tijdens de regiotaps vertelt Patricia Beckers, manager Nutritie en Innovatie bij ForFarmers, over de invloed van voer en voermanagement op de verschillende fases van big naar vleesvarken. Vervolgens zoomt Pieter van Rengen, dierenarts bij DAP Lintjeshof, in op darmgezondheid en het belang van goede voeding. Tot slot vertelt varkenshouder Rik Rotink over de relatie van voeding en gezondheid op zijn bedrijf. Een avond bijwonen in uw regio? Klik hier voor meer informatie.